Engels bezoek

Volop rugbydrukte dit weekend op De Bezelhorst in Doetinchem! De Mini’s van Gelre zijn zaterdagochtend 6 april om 9.30 uur te gast op ons thuisveld. U8 en U10 spelen dan in Den Bosch. De Duuvelse Wild Pigs spelen zaterdag om 12.00 uur in Arnhem – waar The Pigs die dag hun 50-jarig bestaan vieren – tegen het clustercubsteam Eindhoven/Octopus. Het Juniorenteam Wild Duuvels heeft een intensief weekend: om 12.00 uur kick-off in Zwolle en ook op zondag het veld op. De Colts van Gelre zijn tweede geworden in de poule en spelen zaterdag om 13 uur een kruisfinale tegen Cluster Fryslân in Drachten.
Op zondag komt een Engels juniorenteam van Weston-super-Mare RFC op bezoek bij The Wild Rovers, dat wordt gezellig en sfeervol! Kom kijken, ze spelen om 12.00 uur!
Er is geen wedstrijd voor de senioren dit weekend. Zij spelen nog twee hele belangrijke wedstrijden voordat de competitie eindigt: op 14 april uit tegen Wallaby’s/Bokkerijders en op 21 april thuis tegen Oysters Ut Vijfde.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule A.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers