20&21 april

Komend weekend op zaterdag én zondag rugby op ons eigen veld! De Turven en de Benjamins zijn zaterdagochtend in Nijmegen. De Mini’s van Gelre spelen dan in Zevenaar. De Duuvelse Wild Pigs spelen zaterdag om 11.00 uur thuis tegen de Cubs van RC Wageningen. De Wild Duuvels spelen om 12.00 in Havelte tegen het Juniorencluster Drenthe. De Colts van Gelre gaan net als vorig weekend naar Zwolle en spelen om de derde of vierde plek in de Shield poule.
Op zondag spelen de Senioren hun laatste competitiewedstrijd van het seizoen om 13 uur thuis tegen Oysters Ut Vijfde uit Oisterwijk. Een hele belangrijke wedstrijd dus kom de Rovers aanmoedigen op Sportpark De Bezelhorst!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule A.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers