WIE ZIJN WIJ


DRC The Wild Rovers is in 1973 opgericht en telt momenteel circa 90 actief spelende leden. Daarnaast is er nog een groep veteranen die 1x per maand traint en af en toe een veteranenwedstrijd speelt. We spelen en trainen op Sportpark de Bezelhorst te Doetinchem, alwaar we de beschikking hebben over één speelveld, een mooi clubhuis (mét overdekt terras aan de rand van het veld) en twee kleedkamers.
Naast een herenteam hebben we ook een volwaardige jeugdafdeling.
Jongens en meiden vanaf 7 jaar zijn bij ons van harte welkom!

Naast de trainingen en wedstrijden organiseert The Wild Rovers vele extra activiteiten zoals de Highland Games en de seizoensafsluiting. Soms staat een trip naar het buitenland op het programma, met name in Schotland, Engeland en Wales zijn mooie rugbyweekendjes te beleven.

Een andere traditie is het weekendje Ameland in juni, hier wordt ieder jaar een groot beachrugbytoernooi georganiseerd. Ook hier gaan sportiviteit en gezelligheid hand in hand. Ook voor de jeugd worden extra activiteiten georganiseerd.

Kortom, DRC The Wild Rovers is een geweldige club om lid van te zijn!

 

Ben je geïnteresseerd geraakt in rugby en kan jij je vinden in de kernwaarden Respect, Discipline en Kameraadschap; aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, door middel van een mailtje naar info@wildrovers.nl of door te bellen. Iedereen is van harte welkom. Iedere nieuweling kan altijd een maandje gratis meetrainen om kennis te maken met onze fantastische sport!

Graag tot ziens,
Bestuur DRC The Wild Rovers

Rugbyclub The Wild Rovers