Veteranen | Algemene informatie


“Old Rovers”

“Old Rovers”’ is het veteranenteam van The Wild Rovers. We trainen 1x per maand, telkens op de eerste donderdagavond van de maand.
Daarnaast proberen we een aantal wedstrijden of toernooitjes per seizoen te spelen samen met/tegen andere veteranenteams uit onze regio. Dat zijn de Oude meesters RC Betuwe uit Bemmel, The Old Pigs uit Arnhem, Old Pickwick Players uit Deventer, de combinatie Nestorix vanuit Obelix Nijmegen en RC Wageningen, en The Pink Panthers uit Driebergen.

Al onze spelers die de leeftijd van 35 jaar hebben bereikt, mogen met deze veteranenwedstrijden meedoen. Het maakt niet uit of je reeds gestopt bent als competitiespeler, of nog actief speelt in de competitie. Ook als je bij een andere club hebt gespeeld en je bent woonachtig in Doetinchem of omgeving, ben je van harte welkom bij de Old Rovers, mits je 35 jaar of ouder bent.

Bij voldoende interesse is er nog de mogelijkheid om toernooien te spelen. Natuurlijk zijn we ook jaarlijks van de partij bij de traditionele seizoensafsluiting, waar de wedstrijd “oud tegen jong” wordt gespeeld. Er is nu ook een website met een overzicht van alle veteranen activiteiten, wedstrijden en toernooien die in Nederland georganiseerd worden.

Wil je meespelen, laat het dan weten aan Hans Geerdink, via info@wildrovers.nl

See you on the pitch!

Rugbyclub The Wild Rovers