23&24 maart

Dit weekend wordt er weer een wedstrijd gerugbyd op De Bezelhorst in Doetinchem! De Duuvelse Wild Pigs spelen zaterdag om 11.00 uur in Arnhem tegen het tweede Cubsteam van The Dukes uit Den Bosch. Het Juniorenteam Wild Duuvels heeft om 12.00 uur kick-off in Zevenaar, tegenstander The Wasps uit Nijmegen. De Colts van Gelre treffen om 13 uur in Driebergen hetzelfde team als vorige week tijdens de inhaalwedstrijd: het clusterteam SBN Pink.
De heren spelen zondag om 13.00 uur thuis tegen Scrumbocks uit Tiel, kom de Rovers aanmoedigen!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule A.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers