Nieuw jaar, nieuwe sport?

Ben je toe aan een andere sport of ben je benieuwd wat rugby eigenlijk is? Doe dan met ons mee! Je kunt een maand met The Wild Rovers meetrainen om te zien of rugby bij je past. Jong, ouder, meiden en jongens, iedereen is van harte welkom om kennis te maken met onze mooie, actieve teamsport én met onze vereniging. Op dinsdag- en donderdagavond trainen we op sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. Neem een stevig shirt en schoenen met noppen mee en kom in actie! De training van de jeugd – vanaf 8 jaar – start om 19.00 uur, de senioren – vanaf 18 jaar – trainen van 20.00 tot ongeveer 21.45 uur.
Laat je het weten als je na de kerstvakantie met ons mee wil trainen? Stuur dan een berichtje naar info@wildrovers.nl dan kunnen we je verder informeren en opvangen bij het clubhuis. Hopelijk tot snel!

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers