16&17 december

Op naar het laatste competitieweekend voor de winterstop. De jongste Wild Rovers en de Turven en de Benjamins uit de regio spelen zaterdagochtend om 9.30 uur in Doetinchem! De Duuvelse Wild Pigs spelen om 11.00 uur een uitwedstrijd tegen het tweede Cubsteam van The Dukes in Den Bosch. De Wild Duuvels gaan naar Nijmegen voor hun wedstrijd tegen The Wasps, kick-off 12 uur. De Colts van Gelre spelen om 14.45 uur in Den Haag tegen Haagsche RC.
De heren reizen zondag naar Oisterwijk voor hun wedstrijd tegen RFC Oysters Ut Vijfde. De eerste competitiewedstrijd in het nieuwe jaar is op 21 januari in Doetinchem; tegenstander The Pigs uit Arnhem.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

 
DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers