20&21 januari

Het nieuwe speeljaar is winters begonnen, de jeugd heeft vorige week nog geen competitie gespeeld. Nu maar zien of de velden worden goedgekeurd voor de wedstrijden komend weekend. De Duuvelse Wild Pigs zijn dit weekend vrijgeroosterd. De Wild Duuvels hebben om 12.00 uur kick-off in Drachten voor hun wedstrijd tegen de Junioren van Fryslân. De Colts van Gelre spelen om 13.00 uur in Wageningen tegen Etten-Leur.
De heren spelen zondag om 14.00 uur een thuiswedstrijd tegen The Pigs uit Arnhem, kom kijken als de wedstrijd doorgaat!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

 
DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers