18&19 november

De tweede fase van de competitie van de jeugd start komend weekend! Zaterdag spelen het Cubsteam Duuvelse Wild Pigs om 11.00 uur in Arnhem tegen het clusterteam MMRC/Bokkerijders/Vets/Wallaby’s. De Wild Duuvels spelen om 12 uur uit tegen het Juniorencluster RamPigs. De Colts van Gelre hebben om 13.00 uur een uitwedstrijd bij Southern Warriors.
De heren spelen zondag een thuiswedstrijd tegen TSRC Tarantula. De kick-off is om 14.00 uur, kom kijken!

Zou je een keer willen kijken of rugby bij je past, train dan met ons mee! Op de dinsdagen in november hebben we open trainingen! Jeugd is welkom vanaf 19 uur, senioren trainen om 20 uur op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers