25&26 november

Na een paar drijfnatte wedstrijden staat er een nieuw competitieweekend voor de deur. Zaterdag spelen de Duuvelse Wild Pigs om 11.00 uur in Utrecht tegen de Cubs van URC. De Wild Duuvels spelen om 12 uur tegen de Twentse Junioren. De Colts van Gelre zitten in een poule van 5 teams en zijn dit weekend vrijgeroosterd voor competitie.
De heren reizen zondag naar Tiel voor een wedstrijd tegen de Scrumboks, kick-off om 13.00 uur.

Zou je een keer willen kijken of rugby bij je past, train dan met ons mee! Op de dinsdagen in november hebben we open trainingen! Jeugd vanaf 8 jaar is van harte welkom vanaf 19 uur, senioren trainen om 20 uur op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Shield poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Shield poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers