11&12 november

We kijken terug op een weekend met mooie uitslagen! Voor de Cubs, Junioren en Colts is de eerste fase van de competitie afgerond; op zaterdag 18 november start de tweede fase. De Turven en de Benjamins gaan zaterdagochtend naar Bemmel. De Mini’s spelen in Wageningen.
De senioren spelen zondag 12 november een uitwedstrijd in Eindhoven, kick-off om 15 uur.

Zou je een keer willen kijken of rugby bij je past, train dan met ons mee! Op de dinsdagen in november hebben we open trainingen! Jeugd is welkom vanaf 19 uur, senioren trainen om 20 uur op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Ribbon poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Ribbon poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers