4&5 november

Na een enerverend WK en een aantal weken vakantie en inhaalopties gaan de Wild Rovers weer het veld op. Dit weekend zijn de rugbyers zowel zaterdag als zondag actief op het eigen veld. De Mini’s, de spelers van 10 en 11 jaar, uit de Gelre-regio spelen zaterdagochtend thuis in Doetinchem! Ook onze Cubs, de Duuvelse Wild Pigs hebben om 12 uur een thuiswedstrijd!
De Turven en de Benjamins gaan zaterdagochtend naar Wageningen. De Wild Duuvels spelen om 12 uur een ingelaste wedstrijd in Arnhem tegen de juniorencombinatie RamPigs. Na hun oefenwedstrijd tegen URC vorig weekend spelen de Gelre Colts om 13 uur een uitwedstrijd tegen SBN Pink.

De senioren spelen zondag 5 november om 14 uur thuis tegen de Brabantse combinatie Ducks/Oysters 1, kom gezellig kijken! Gezellig meedoen kan natuurlijk ook, haak aan bij de open trainingen op de dinsdagen in november! Jeugd is welkom vanaf 19 uur, senioren trainen om 20 uur op Sportpark De Bezelhorst.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Ribbon poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Ribbon poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers