Kies je sport: rugby!

Het is weer tijd voor Kies je sport! Basisschoolkinderen uit de gemeente Doetinchem kunnen allerlei sporten uitproberen en daar hoort rugby natuurlijk ook bij! Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom bij onze rugbyclub The Wild Rovers om kennis te maken met rugby. De trainingen zijn op de donderdagen 6, 13 en 20 april van 19 tot 20 uur op ons veld op Sportpark de Bezelhorst. Alle basisschoolkinderen hebben een boekje van Kies je sport ontvangen met het sportaanbod in maart en april. Inschrijven kan via www.sportpas.nl/doetinchem.

Lukt het niet om in april met ons mee te doen, stuur ons een berichtje en kom dan op een ander moment. Je kunt vier weken met ons meetrainen om te kijken of rugby bij je past. Dat geldt voor kinderen vanaf 8 jaar, maar natuurlijk ook voor senioren!
Tip: het filmpje Rugby voor beginners van onze sportbond: https://www.youtube.com/watch?v=dbFzetirITU

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers