Zaterdag thuiswedstrijden!

Na de afgelastingen door de sneeuw afgelopen weekend is er nu de mogelijkheid voor inhaalwedstrijden. En dat betekent twee thuiswedstrijden voor de Cubs en de Junioren! De Colts en de Senioren spelen dit weekend niet. De Turven en de Benjamins zijn zaterdagochtend 18 maart om 10.30 uur te gast bij The Wasps in Nijmegen. Daar is de landelijke Bondsdag voor U8 en U10 met heel veel jonge rugbyspelers. De Mini’s gaan deze ochtend naar Deventer voor het Landelijk Mini Festival.
Op ons veld op Sportpark de Bezelhorst twee wedstrijden. De Wild Duuvels spelen om 11 uur thuis tegen de Cubs van BRC uit Breda. De WiWa’s hebben daarna om 12 uur kick-off en treffen Eemland uit Amersfoort. Kom gezellig kijken en onze jeugd aanmoedigen!
Voor de Senioren, eerste in de poule, is dit weekend geen wedstrijd ingepland. Zondag 26 maart a.s. spelen ze om 14 uur thuis tegen The Wasps uit Nijmegen.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Bowl poule B.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers