11&12 maart

– Update – vanwege de weersomstandigheden helaas geen wedstrijd in Doetinchem op 11 maart –

De wedstrijden liggen een maandje stil vanwege voorjaarsvakantie, carnaval en optionele inhaaldagen – een mooie timing dus voor de buitenlandse rugbytrip van de senioren – maar in het weekend van 11 en 12 maart komen alle Wild Rovers weer in actie. De Turven en de Benjamins van Gelre zijn zaterdagochtend 11 maart in Stevensbeek in actie. De Mini’s zijn te gast in Wageningen. De Wild Duuvels spelen om 11 uur thuis tegen de Cubs van BRC uit Breda. De WiWa’s hebben om 12 uur kick-off in Wageningen en treffen Eemland uit Amersfoort. De Gelre Colts rijden de A12 af naar Den Haag en spelen om 14.30 uur tegen HRC.
Op zondag 12 maart spelen de heren thuis tegen the Vets uit Valkenswaard.  Kick-off zoals gewoonlijk om 14 uur; kom kijken op de Bezelhorst!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Bowl poule B.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers