11&12 februari

Komend weekend geen rugbywedstrijden op het veld van The Wild Rovers op de Bezelhorst in Doetinchem. Alle TBM’ers van Gelre zijn zaterdagochtend 11 februari in Nijmegen te vinden. De Wild Duuvels spelen op de andere thuislocatie in Zevenaar en starten daar om 11 uur tegen de Cubs van RCT uit Tilburg. De WiWa’s hebben om 12 uur kick-off voor hun uitwedstrijd tegen Duuvelse SBN Pigs. Voor de Gelre Colts is geen wedstrijd ingepland; er zijn 5 teams ingedeeld in de poule.
Niet alleen in de regio wordt gerugbyd: op zaterdagmiddag spelen de Oranje XV heren en dames in Amsterdam tegen respectievelijk Georgië en Zweden. En er is weer een Six Nations ronde met mooie wedstrijden.
Op zondag is er een streekderby: de senioren, met drie uit drie bovenaan in de poule, spelen op zondagmiddag 12 februari om 14.30 uur uit tegen the Pigs in Arnhem!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Bowl poule B.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers