4&5 februari

Er is weer een mooi rugbyweekend op komst. Alle TBM’ers gaan zaterdagochtend 4 februari naar Arnhem. De Wild Duuvels gaan richting Brabant en starten om 11 uur tegen het clusterteam Oysters/Ducks/Vets. De WiWa’s hebben om 12 uur in Utrecht kick-off voor hun wedstrijd tegen URC. De wedstrijd van de Gelre Colts ging laatst helaas niet door, maar zaterdag spelen ze om 13 uur in Wageningen tegen Black OctoWasps. En natuurlijk start het Six Nations toernooi op zaterdagmiddag!
De heren spelen op zondag 5 februari om 14 uur thuis tegen de Brabantse combinatie Ducks/Oysters. Kom kijken op de Bezelhorst!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Bowl poule B.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers