Nieuw rugbyseizoen

De zomerstop zit er op, jeugd en senioren zijn alweer volop aan het trainen. Rugbyseizoen 2022-2023 is begonnen! En er komt een jubileum aan: we gaan in 2023 vieren dat The Wild Rovers 40 jaar bestaat!
Onze competities beginnen in het weekend van 17 en 18 september; op zaterdag spelen de Mini’s, de Cubs en de Junioren op het eigen veld! De Turven en Benjamins zijn zaterdagochtend in Wageningen.

Het Cubscombinatieteam Wild Duuvels start de competitie in Shield Poule E op zaterdag 17 september met een thuiswedstrijd in Doetinchem.
De WiWa’s Junioren – U16 – zijn ingedeeld in Shield Poule C. Ze beginnen de competitie op zaterdag 17 september met een wedstrijd in Doetinchem tegen HRC uit Den Haag.
De Gelre Colts spelen in Bowl Poule A en starten zaterdag 17 september met een thuiswedstrijd in Arnhem. Ze nemen het op tegen de combinatie Pickwick Players/Rams/Big Bulls.

De heren spelen in de derde klasse ZuidOost en spelen onder meer in Utrecht, Arnhem, Maastricht en Nijmegen. De eerste wedstrijd op zondag 18 september voert naar Bemmel waar RC Betuwe de tegenstander is. Dit is de pdf van het schema van de eerste competitiefase tot en met 18 december a.s.

Op zondag 18 september is ook het Sport en Cultuur Festival tussen 13 en 16 uur op het plein voor het gemeentehuis. De week van 19 t/m 25 september is de Nationale Sport Week (NSW).

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers