Kies je sport & NSW

Ben jij op zoek naar een sport die bij je past? Probeer het bij ons uit en kijk of rugby jouw sport is! Rugby is een echte teamsport voor jongens en meiden. Ben je snel en beweeglijk, klein maar behendig of juist sterk en zwaar, er is plek voor iedereen. Kinderen van 8 tot 13 jaar die een andere sport willen proberen, zijn bij ons van harte welkom. Kies je sport is gericht op de basisschooljeugd in de gemeente Doetinchem. Bij Kies je sport train je bij ons mee op de dinsdagen 20 en 27 september en 4 en 11 oktober om 19 uur of bij een van de 36 andere verenigingen die meedoen. Kijk voor meer informatie of om in te schrijven (dat kan tot en met 14 september) op Kies je sport. Wil je meer over rugby of onze vereniging weten, stuur dan een mailtje naar info@wildrovers.nl.

Nets als rugbyclub The Wild Rovers staan veel Doetinchemse verenigingen met hun sportaanbod op het Sport en Cultuur Festival op zondag 18 september. Kom ook tussen 13 en 16 uur naar het plein voor het gemeentehuis! De week van 19 t/m 25 september is de Nationale Sport Week (NSW). Een landelijk initiatief vanuit NOC*NSF met als doel om zoveel mogelijk mensen in Nederland aan het sporten en bewegen te krijgen.
Vanaf 8 jaar kun je een maand gratis met ons meetrainen om te zien of rugby bij je past. De jeugdtrainingen zijn op dinsdagen en donderdagen om 19 uur op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. De senioren starten een uur later. Doe mee!

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers