Sportinstuif met rugby!

Tijdens de zomervakantie organiseert Sportservice Doetinchem op donderdag 23 juli een gezellige en sportieve sportinstuif. Maak kennis met voetbal, tennis, hockey, rugby en volleybal. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee, want sporten is leuker als je het samen doet!

Voor: alle kinderen van groep 3 tot en met 8
Wanneer: donderdag 23 juli van 9.30 tot 13 uur
Waar: Sportpark Zuid, verzamelen bij DZC

Het beloofd een sportieve dag te worden. Trainer Max van DZC gaat met voetbal aan de slag en Jorrit van DHC leert je hockeyen. De Wild Rovers geven een rugby clinic en Orion volleybal trainer Rick leert je de fijne kneepjes van het tennis op de banen van TC Zuid. Supergaaf toch!

Aanmelden: stuur een WhatsApp naar 06 28 74 23 39 of mail naar d.bent@sportservicedoetinchem.nl. Ook voor meer informatie kun je contact opnemen met buurtsportcoach Danny. Deelname is gratis.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers