Zomerstop!

The Wild Rovers hebben 11 juli op een gezellige en sportieve manier het seizoen afgesloten. De jeugd trapte af met de highland games met ludieke onderdelen als buikglijden en spijkerbroek hangen maak ook balvaardigheden. Een buitje kon de (water)pret niet bederven. Voor de hele vereniging is de zomerstop nu begonnen. De senioren zullen half augustus de trainingen weer hervatten. De jeugd start wat later.

Wil je kennismaken met rugby? Bij rugbyclub The Wild Rovers kun je gratis een maand meetrainen om te kijken of rugby bij jou past. Rugby is een actieve teamsport waarbij de kernwaarden respect, kameraadschap en discipline belangrijk zijn.

Jongens en meisjes vanaf 8 jaar zijn na de zomervakantie welkom op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur, donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. Jongens en meisjes trainen gezamenlijk. Spelers vanaf 16 jaar trainen onder leiding van Peter Reuvers elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Rugbyclub The Wild Rovers is te vinden op Sportpark de Bezelhorst in Doetinchem. Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar info@wildrovers.nl.

Meedoen met trainingen is natuurlijk het leukste, maar een keer een wedstrijd kijken kan ook. Vanaf 3 oktober zullen de competities weer gaan beginnen en zullen de speelschema’s bekend worden.

Rugby? Gewoon doen!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers