Mooie rugbyzaterdag

Zaterdag 18 januari was een echte Super Saturday voor The Wild Rovers. Een drukke rugbydag want de TBM, junioren én senioren speelden thuis op de Bezelhorst:

Het was een frisse zaterdagochtend, er hing een beetje mist en het was stil. Maar dat was maar van korte duur want rond 09.00u kwamen de kinderen richting onze rugbyvelden. Zoals altijd oogt het als een ongeorganiseerd bende, totdat alle veldjes klaar stonden, de refs het speelschema hadden ontvangen. Het was 9.30u en we konden eindelijk beginnen.

Overal was super leuk rugby te zien, of het nou speels was door de allerkleinsten of zoals de mini’s spelen. Niemand had het nog koud. Er werden verschillende potjes van 2 x 10 minuten gespeeld en iedereen had daardoor genoeg tijd om te spelen. De organisatie verliep vlekkeloos door alle handen die uit de mouwen werden gestoken. 140 broodjes knakworst maken is natuurlijk ook niet zo gedaan.

Wij willen iedereen bedanken voor hun inzet!

De junioren mochten iets later aantreden. De warming-up verliep onder volledige focus. De jongens en meisjes waren gebrand om voor het thuispubliek te winnen en mooi rugby te laten zien natuurlijk. Helaas ontstond er een gat in de verdediging en wist Diok die te benutten. 0-5, de junioren creëerden veel kansen en breaks in hun lijn. En scoorden daarmee maar liefst 3 try’s. Helaas was vandaag Diok een maatje te groot en verloren ze met 17-40 en staan daarmee nu op een vierde plek!

Om 14 uur begon de kick-off van het herenteam tegen Spakenburg. De thuisploeg won met 88-7 en sloot zo een mooie rugbydag af.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers