Tweede fase competitie

Ook voor de heren gaat het tweede deel van de competitie beginnen. Op 8 december werd de laatste wedstrijd van het jaar thuis gespeeld tegen het Friese Greate Pier. Voor deze wedstrijd was al duidelijk dat The Wild Rovers, net als de tegenstanders, in dit eerste competitiedeel de bovenste zes in de poule had bereikt. De spannende strijd eindigde met 28-26 in het voordeel van de Achterhoekers.
In 2020 spelen The Wild Rovers samen met de rugbyclubs uit Spakenburg, Groningen, Almelo, Leeuwarden en Heerenveen de 2e fase voor de Noord-Oost Cup. De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar is op zondag 12 januari in Almelo. Op zaterdag 18 januari spelen ze thuis tegen Spakenburg.

Voor de jeugdteams is de tweede fase van de competitie al begonnen:
Colts Shield 2e fase
Junioren Bowl 2e fase Op 18 januari thuiswedstrijd!
Cubs Bowl 2e fase

Ook de TBM start na de kerstvakantie op 11 januari 2020 in Wageningen. Op zaterdagochtend 18 januari zijn de rugbykids onder 12 jaar uit de regio te gast in Doetinchem.

Hou de Facebookpagina in de gaten voor actualiteiten!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers