Old Rovers in actie

Zaterdag 14 december hadden de veteranen – de Old Rovers – een wedstrijd op de Bezelhorst. Gespeeld werd er tegen een compleet team Oude Meesters uit Bemmel. Old Rovers werd aangevuld met rugbyveteranen van Nestorix en the Pigs en een enkeling van Toldijk. Het werd een wedstrijd van 12 tegen 13 in de speeltijd van 3 x 20 minuten. Iets later vulden enkele colts de teams nog aan.

Er werd gestart onder een gure wind. Later aangevuld door een gezonde regenbui. Hierdoor werden de oude spieren alleen maar strammer. Desondanks bleven blessures gelukkig uit. Ref was Rob Plomp. De oude regels zaten er bij hem nog goed in. Gebruikelijk floot hij in de geest van de wedstrijd. Dus niet bij elke overtreding werd het spel nodeloos stilgelegd. Wel prettig met dit gure weer. De wedstrijd ging voortvarend van start; de eerste try’s waren voor de oude meesters uit Bemmel. Daarmee was de toon gezet. Gelukkig lukte het het samengestelde team ook een paar try’s te drukken. Ook de conversies lukten. Beide met dank aan Bjorn.
Na de strijd was er, ook om weer warm te worden, een veteranenmaaltijd, verzorgd door Mark en Roel.
Dat er trek was, was te merken. Voor het eind van de derde helft was het vuur uit en de pot leeg. Het was een mooie rugbydag!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers