Try rugby!

Een nieuw jaar vraagt soms ook om nieuwe plannen of activiteiten. Past kennismaken met rugby daar misschien bij? Bij rugbyclub The Wild Rovers kun je gratis een maand meetrainen om te kijken of rugby bij jou past. Rugby is een actieve teamsport waarbij de kernwaarden respect, kameraadschap en discipline belangrijk zijn.

Jongens en meisjes vanaf 8 jaar zijn na de kerstvakantie welkom op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur, donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. Jongens en meisjes trainen gezamenlijk. Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar trainen onder leiding van Peter Reuvers elke dinsdag- en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Rugbyclub The Wild Rovers is te vinden op Sportpark de Bezelhorst in Doetinchem! Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar info@wildrovers.nl.

Meedoen met trainingen is natuurlijk het leukste, maar een keer een wedstrijd kijken kan ook. Op 18 januari a.s. zijn er bijvoorbeeld enkele thuiswedstrijden.

Rugby? Gewoon doen!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers