Kies je sport

Ook in 2020 gaat het succesvolle sportstimuleringsproject ‘Kies je Sport’ weer van start. Het doel van Kies je Sport is om inwoners kennis te laten maken met de grote verscheidenheid aan sportaanbieders die de gemeente Doetinchem rijk is. Zo’n 55 verenigingen verzorgen ruim 221 sportcursussen, waardoor er voor iedereen een passend aanbod is. Dit programma vindt plaats van 16 maart tot en met 24 april. De inschrijvingen zijn inmiddels gestart.

Door het project kunnen kinderen kennismaken met verschillende sporten. Kinderen die nog geen sport doen, maar ook kinderen die al wel een sport doen en eens een andere sport willen proberen. Kinderen kunnen een sportcursus kiezen en trainen dan 3 of 4 keer mee bij de vereniging. Kinderen mogen aan meerdere sportcursussen mee doen. Alle basisschoolkinderen in de gemeente ontvangen een boekje met daarin alle verenigingen die in deze periode sport aanbieden. Kinderen tussen de 8 en 13 jaar kunnen bij The Wild Rovers in Doetinchem uitproberen of rugby bij hen past. Ze kunnen een aantal keer meedoen met de trainingen. We hopen dat veel kinderen kunnen ervaren dat rugby een erg leuke en actieve teamsport is!

Kijk voor meer informatie op doetinchemsport.nl.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers