Zaterdag 21 april

Het einde van de competitie is in zicht. Komende zaterdag spelen de Cubs om 11 uur een thuiswedstrijd. De junioren hebben de wedstrijden er al op zitten en sluiten het seizoen af met het strandtoernooi in Hoek van Holland en spelen naar verwachting nog enkele vriendschappelijke wedstrijden. De TBM heeft zaterdag om 10 uur een Bondsdag bij The Wasps in Nijmegen.

Zaterdag 21 april
Om 11 uur speelt cubscombinatie WiWa’s, de ongeslagen koploper, thuis tegen Twente Blue uit Oldenzaal.
Om 13 uur spelen de colts van Gelre in Uden tegen de combinatie RCE / Ducks

De heren zijn dit weekend vrij en hebben nog twee competitiewedstrijden te gaan; zondag 29 april om 14 uur een thuiswedstrijd tegen de Vets uit Valkenswaard en op zondag 13 mei een uitwedstrijd in Tilburg tegen Tarantula.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers