23 juni Beachrugby in Doetinchem!

Vanaf vrijdag 15 juni t/m zondag 24 juni 2018 vindt op het Simonsplein in Doetinchem het evenement City Beach Doetinchem plaats. Pal naast de Catharinakerk zal het Simonsplein omgetoverd worden tot een strand, waar de gehele week de Beachsporten als volleybal, voetbal, tennis en handbal zullen worden beoefend. En natuurlijk ook rugby op zaterdag 23 juni! Zodat iedereen in de stad kan kennismaken met deze rugbyvariant. Het is de bedoeling dat de Wild Rovers lekker kunnen ballen en dat belangstellenden ook kunnen kennismaken met onze mooie sport. Van 10 tot 14 uur zal het programma er ongeveer als volgt uitzien: van 10 tot 12 uur speelt de jeugd van 8 tot 12 jaar (TBM), tussen 12.00 en 14.00 uur clinics en partijtjes/demo’s voor jong en ouder.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers