14 & 15 april

Komende zaterdag een thuiswedstrijd op de Bezelhorst; de junioren hebben om 12 uur hun kickoff. De TBM verzamelt zaterdag om 9.30 uur in Arnhem. Op zaterdag spelen ook de veteranen. De 35plus rugbyers uit Oost-Nederland, (oud-)spelers van RC Betuwe, The Pigs, The Wild Rovers, Pickwick Players en Nestrorix/Obelix/Wageningen spelen met en tegen elkaar op de Zoom in Wageningen. De wedstrijden zijn tussen 16.00 en 17.30 en er wordt verzameld om 15.00 met koffie voor een goede warming-up.

Zaterdag 14 april
Om 11 uur speelt cubscombinatie WiWa’s in Wageningen tegen Twente Red
Om 12 uur spelen de Gelre-junioren thuis tegen de Wasps uit Nijmegen de laatste competitiewedstrijd
Om 13 uur spelen de colts van Gelre in Arnhem tegen Haarlem
Om 16 uur start het veteranentreffen met de Old Rovers in Wageningen

Zondag 15 april
The Wild Rovers heren spelen om 13.00 uur uit tegen RC Wageningen in Wageningen

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers