Highland Games Jeugd

Eindelijk mochten we weer: een hele dag Highland Games voor de jeugd! In de ochtend TBM’ers van onze Gelre collega’s; de middag was voor de oudere jeugd. Nadat we een aantal keren noodgedwongen alleen onze eigen jeugd mochten vermaken, was de regiojeugd nu weer in groten getale aanwezig. Met 120 TBM-spelers en 50 Colts en Junioren, was het veld goed gevuld. Buikschuiven, spijkerbroekhangen, tacklebagrace, touwtrekken, estafette, ze deden alle spellen superfanatiek mee! En dan was het ook nog eens heerlijk weer.
Dikke pluim voor alle vrijwilligers, zonder jullie zijn dit soort evenementen niet mogelijk!
Dank aan alle spelers (én begeleiders en chauffeurs van de jeugd) van ZRC De Duuvels, Nijmeegse Rugby Club The Wasps, Arnhemse Rugby Club The Pigs, RCW Wageningen, ORC Black Bulls en onze eigen jeugd voor jullie fanatieke en sportieve aanwezigheid!

Zie ook de foto’s op Facebook!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers