DTC-Sports & rugby

De laatste editie dit jaar van DTC-Sports komt eraan. Dit initiatief is er om kinderen met de leeftijd van 6 tot en met 14 jaar kennis te laten maken met verschillende sporten; dit keer rugby en handbal!
De kinderen leren de sport en vereniging écht kennen tijdens een lessenreeks van 3 weken met 1 les per week. We starten met rugby bij Doetinchemse Rugby Club Wild Rovers op vrijdag 26 mei (en dus ook op 2 en 9 juni van 15 tot 16 uur) op sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. Kinderen vanaf 8 jaar zijn van harte welkom voor deze rugbylessen.
Handbal bij Stadscafé Simons H.V. Artemis ’15 volgt op 16 juni. Deelname is gratis. Het enige wat Sport-ID nodig heeft, is een (let op: verplichte) aanmelding. Je schrijft je in voor 1 of 2 sporten.
Kijk hier voor meer informatie en aanmelden!

Doe mee en maak kennis met rugby en The Wild Rovers!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers