5&6 november

De herfstvakantie is achter de rug, ook de jeugd speelt komend weekend weer. De jonge Rovers hebben allemaal uitwedstrijden, maar op zondag spelen de senioren een thuiswedstrijd. Op zaterdagochtend 5 november zijn de spelers onder de 10 jaar welkom in Arnhem, de Mini’s spelen in Zevenaar. De Wild Duuvels Cubs gaan naar The Dukes in Den Bosch waar de wedstrijd om 11 uur start. De WiWa’s Junioren spelen om 12 uur in Tilburg tegen combinatieteam Breburg. De geplande wedstrijd van de Gelre Colts in Den Haag is uitgesteld. Dit is de laatste speeldag in de eerste fase van de competitie, hierna wordt een nieuwe indeling gemaakt.
Op zondag 6 november spelen de heren om 14 uur een thuiswedstrijd tegen The Vets uit Valkenswaard. Publiek is van harte welkom bij ons veld op Sportpark De Bezelhorst!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Shield poule E.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Bowl poule A.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 1e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers