Herfstbreak wedstrijden

Er wordt nog volop getraind, maar de komende weken zijn er vanwege de herfstvakantie geen competitiewedstrijden ingepland.
De eerstkomende wedstrijd is op zondag 30 oktober, dan spelen de heren een uitwedstrijd tegen URC in Utrecht. Het weekend erna is het weer business as usual met alle teams in actie. Op zaterdag 5 november is de jongste jeugd welkom in Arnhem, de Mini’s spelen in Zevenaar. De Wild Duuvels Cubs gaan naar The Dukes in Den Bosch, de WiWa’s Junioren reizen voor hun wedstrijd naar Tilburg en de Gelre Colts spelen tegen HRC in Den Haag. Op 6 november spelen de heren om 14 uur een thuiswedstrijd tegen The Vets uit Valkenswaard.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Shield poule E.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Bowl poule A.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 1e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers