17&18 september

Het eerste competitieweekend komt eraan! Zaterdag 17 september is er volop activiteit op het thuisveld: de Mini’s, de Cubs én de Junioren spelen thuis in Doetinchem!

De Mini’s, U12, zijn zaterdag om 9.30 uur op de Bezelhorst. De Turven en Benjamins zijn zaterdagochtend te gast in Wageningen.
Het Cubscombinatieteam Wild Duuvels start de competitie in Shield Poule E zaterdag om 11 uur tegen de combinatie Black OctoWasps.
De WiWa’s Junioren – U16 – zijn ingedeeld in Shield Poule C. Zij spelen na de Cubs thuis tegen HRC uit Den Haag.
De Gelre Colts spelen in Bowl Poule A en starten zaterdag 17 september met een ’thuiswedstrijd’ in Arnhem. Ze nemen het op tegen de combinatie Pickwick Players/Rams/Big Bulls.

De heren spelen hun eerste wedstrijd op zondag 18 september in Bemmel tegen RC Betuwe. Dit is de pdf van het schema van de eerste competitiefase tot en met 18 december a.s.

Het Sport en Cultuur Festival op zondag is helaas afgelast in verband met de weersverwachting. De week van 19 t/m 25 september is de Nationale Sport Week (NSW), maar ook na deze week kun je meetrainen om te zien of rugby bij je past!

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers