Nu stemmen: Club van het Jaar!

DRC The Wild Rovers doet mee aan de verkiezing Club van het Jaar 2021! De verkiezing Club van het Jaar is onderdeel van Rabo ClubSupport en wordt mogelijk gemaakt door NOC*NSF, AD.nl, LKCA, Kunstbende & Rabobank.
Ook al zijn 2020 en 2021 in allerlei opzichten moeilijke jaren, wij zijn trots op de inzet, het enthousiasme en de steun van alle leden, trainers en vrijwilligers van onze vereniging. We kijken allemaal uit naar het moment dat we weer ‘gewoon’ kunnen trainen en spelen op het veld, met publiek natuurlijk, en bij kunnen kletsen in het clubhuis. De rugbysport verbindt jong en oud in onze sportieve en gezellige Achterhoekse rugbyclub.

Stemmen op The Wild Rovers kan tot en met 24 mei a.s. via deze weblink Club van het Jaar. Zeg het voort!

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers