Rugby clinic Hemelvaartsdag

Wil je kennis maken met rugby? Zit je in Doetinchem of omgeving op een basisschool in groep 3 of hoger? Dan is deze rugby clinic echt iets voor jou!

Tijdens Hemelvaartsdag op donderdag 13 mei komt Andy Darlington met een team van topspelers naar Doetinchem. Samen met de spelers en trainers van The Wild Rovers gaan we met jou aan de slag op het rugbyveld. We oefenen passen en kicken, tackelen en getackeld worden en nog veel meer, zodat je de basis van rugby leert kennen. Super gaaf wanneer je eens kennis wilt maken met rugby!

Sportservice Doetinchem, Rugby Spirit en The Wild Rovers zien je graag op 13 mei a.s. van 10 tot 12 uur op het rugbyveld op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. Aanmelden kan bij Danny van Sportservice Doetinchem via WhatsApp 06 28 74 2339 of d.bent@sportservicedoetinchem.nl

 

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers