Herstart trainingen jeugd!

De overheid heeft besloten dat de jeugd weer mag gaan sporten. De gemeente Doetinchem heeft de rugbyclub groen licht gegeven om de jeugdtrainingen te hervatten. De trainingen voor de TBM, de Cubs en de Junioren gaan weer beginnen op de dinsdagen en de donderdagen vanaf dinsdag 5 mei a.s.
Voor de TBM-trainingen gelden geen beperkingen. De trainingen voor Cubs en Junioren zijn aangepast omdat zij onderling de 1,5 meter afstand moeten aanhouden. Het clubhuis en de kleedkamers blijven voor, tijdens en na de training gesloten; het sportpark is alleen toegankelijk voor de jeugdspelers en de trainers en dus nog niet voor ouders, senioren en andere belangstellenden.

De rugbyclub volgt het sportprotocol van NOC*NSF, het rugbyspecifiek protocol van Rugby Nederland en de richtlijnen van de gemeente. Mochten er wijzigingen volgen dan zullen we de leden informeren.

Als jongeren tot 18 jaar belangstelling hebben om een keer mee te trainen, dan verzoeken we om vooraf contact op te nemen via jeugd@wildrovers.nl zodat we een en ander kunnen afstemmen.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers