6 weken gratis rugby proberen tijdens de Rugby World Cup! Grijp deze unieke kans om kennis te maken met het mooie rugby!

Jongens en meisjes vanaf 6 jaar zijn welkom op dinsdag van 19.00 tot 20.00 uur, donderdag van 18.30 tot 19.30 uur. Mannen en vrouwen vanaf 16 jaar trainen onder leiding van Peter Reuvers elke dinsdag en donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur. Rugbyclub The Wild Rovers is te vinden op Sportpark de Bezelhorst! Heb je vragen? Stuur dan een berichtje naar info@wildrovers.nl

Meedoen is natuurlijk het leukste, maar een keer een wedstrijd kijken kan ook. Zaterdag 12 oktober spelen de Cubs (12 en 13 jaar) om 11 uur een thuiswedstrijd op de Bezelhorst. De heren spelen op zondag 13 oktober weer een thuiswedstrijd, kick-off 14.00 uur.

De wedstrijden van het WK Rugby in Japan zijn te volgen op Ziggo Sport. Het toernooischema en highlights zijn hier te vinden: www.rugbyworldcup.com; de finale is op zaterdag 2 november.
Met de kick-off van de Rugby World Cup 2019 is Rugby Nederland ook de campagne “Rugby? Gewoon doen!” gestart.

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers