Achterhoekse Senioren Spelen

In de Nationale Sportweek 2019 worden de eerste Achterhoekse Senioren Spelen georganiseerd op Sportpark de Bezelhorst. Hieraan doen lokale en regionale sportverenigingen en/of organisaties mee. Het doel is om zoveel mogelijk senioren in beweging te brengen; er is voor ieder wat wils!
De seniorenspelen zijn een initiatief om mensen in de leeftijd van 55 jaar en ouder te verbinden via sport en ze kennis te laten maken met tal van nieuwe en bestaande sporten. Naast lichamelijke fitheid biedt sport ook sociale gezelligheid.
Op 24 en 25 september staat ook walking rugby op het programma! Gerard, Hans en Rob zijn namens The Wild Rovers aanwezig om met geïnteresseerden te ballen. REGIO8 maakte een video waarin ook het rugby in beeld komt: www.regio8.nl/geen-stormloop-bij-eerste-spelen-voor-senioren/nieuws/item?1143575

Programma en informatie: www.vvdoetinchem.nl/programma-achterhoekse-senioren-spelen

Spelregels Walking rugby: www.rugby.nl/page/walking-rugby

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers