Thuiswedstrijden!

11 en 12 mei wordt er gerugbyd op sportpark De Bezelhorst! Op zaterdag komen de junioren van Gelre in actie. Zij werden dit seizoen ongeslagen kampioen. Zij spelen zaterdag korte wedstrijden tegen de winnaars uit andere juniorenpoules voor de Shield landstitel. De twee andere teams zijn Voorburgse RugbyClub en de SBN-combinatie van Scrumboks uit Tiel, Betuwe uit Bemmel en Nieuwegein. De wedstrijden beginnen om 12 uur waarbij Gelre meteen start. De andere wedstrijden zijn om 13 uur en 14 uur.

Op zondag spelen de heren hun laatste competitiewedstrijd thuis tegen Groningen. Het is de laatste wedstrijd voor Wild Rover Thijs Rademaker die naar Deventer overstapt. De kickoff is om 14 uur.

Publiek is beide dagen van harte welkom om de Rovers aan te moedigen!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers