Zomerstop

Het is zomer, de schoolvakantie begint bijna. De jeugd heeft eind juni de laatste training van het seizoen afgesloten met heel veel waterpret en samen eten. Ons rugbyveld kunnen we al een paar weken niet meer op vanwege onderhoud. Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat er niets gebeurd bij The Wild Rovers! Tijdens de klusavonden is het clubhuis schoongemaakt en is in en om het clubhuis geklust. Ondertussen worden ook de jeugdclusters voor het nieuwe seizoen samengesteld. Onze club kan niet zonder betrokken leden en vrijwilligers en daarom hadden we begin juli ook een gezellige vrijwilligersbarbecue.
Vanaf 12 augustus mogen we ons groene grasveld weer op! Op 14 september starten de jeugdcompetities, de senioren beginnen een week later. Maar eerst een fijne vakantie!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers