Kies je Sport: rugby!

Je kunt ook rugby uitproberen tijdens Kies je Sport! Kinderen uit groep 3 tot en met 8 van de basisscholen in de gemeente Doetinchem kunnen op dinsdag- en donderdagavonden in april met de jeugd van rugbyclub The Wild Rovers meetrainen. Rugby is een echte teamsport. Actie, respect, discipline en plezier: dat is rugby, een sport voor jongens én meiden!
Inschrijven voor Kies je sport kan hier bij Sport ID.

Wil je al eerder kijken of rugby bij je past? Meld je aan voor een proefles of een maand gratis meetrainen via info@wildrovers.nl dan kunnen we je verder informeren en opvangen bij het clubhuis op Sportpark De Bezelhorst in Doetinchem. De jeugd vanaf 8 jaar traint op dinsdag en donderdag van 19.00 uur tot 20.00 uur. Maak kennis met rugby en The Wild Rovers en train met ons mee!

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers