30 september & 1 oktober

Dit weekend wordt er weer gerugbyd op De Bezelhorst! De heren spelen op zondag 1 oktober om 14.00 uur thuis tegen het Utrechtse URC. De Turven en de Benjamins van Gelre zijn zaterdagochtend in Uden, heb je het FB-verslag van The Pigs van vorig weekend al gezien? Onze Mini’s, onder 12 jaar, spelen in Bemmel.

De Cubs reizen af naar het zuiden voor een wedstrijd tegen MMRC/Bokkerijders/Vets/Wallaby’s. De uitwedstrijd voor de Junioren tegen MMRC/Bokkerijders/Vets/Wallaby’s wordt mogelijk uitgesteld naar 28 oktober. De Gelre Colts spelen zaterdag om 13.00 uur een uitwedstrijd tegen de OctoBulls. Zie het verslag van de eerste wedstrijd van de Colts in Den Haag op Facebook:

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Duuvelse Wild Pigs Cubs Ribbon poule D.
De Junioren – U16 Wild Duuvels Junioren Ribbon poule D.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost.

 

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers