Seizoen 2023-2024 komt eraan!

Zomer 2023, ons rugbyveld is nog in onderhoud. In de weken na het gezellige jubileum op 17 juni werd nog steeds gewerkt aan de conditie en is er in en rond het clubhuis schoongemaakt en geklust. De gemeente heeft in deze periode de veldverlichting vervangen door ledlampen. Vanaf dinsdag 15 augustus mogen we weer trainen op het veld!
De poule-indelingen van de Senioren, Colts (Gelre), Junioren (Wild Duuvels) en Cubs (Duuvelse Wild Pigs) zijn inmiddels door de bond bekendgemaakt. De competitie-indeling volgt op 31 augustus. De competitie start voor de jeugd op zaterdag 16 september, de heren starten op zondag 17 september a.s. Maar er is natuurlijk meer in september: op vrijdag 8 september start het WK Rugby met de openingswedstrijd Frankrijk – Nieuw-Zeeland. Mooi!

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers