Jubileum!

Na mooie beachrugbyweekenden voor jeugd en familie en begeleiders op Hoek van Holland en voor senioren op Ameland is het komende zaterdag weer in Doetinchem te doen. En hoe: we vieren het 40-jarig bestaan van onze vereniging met leden en oud-leden en hun partners, jeugdleden en ouders en onze trouwe fans & volgers! Met hen en de wedstrijd Wild Rovers Oud tegen Wild Rovers Jong, livemuziek van Steve Nipples en Lads ’n Lassies, feesttent, mooi weer en hapjes en drankjes hebben we alle ingrediënten voor een geslaagd jubileum. Alleen genodigde en via jubileum@wildrovers.nl aangemelde Rovers zijn welkom!
Meteen na ons jubileum gaat ons rugbyveld in onderhoud tot 15 augustus. Maar ook op andere plekken kan gelukkig nog getraind worden dus een totale zomerstop zal het niet meteen gaan worden.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers