40 jaar DRC The Wild Rovers!

Onze fantastische rugbyclub bestaat dit jaar 40 jaar! Dit kunnen we natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. Met leden en oud-leden en hun partners, jeugdleden en ouders en onze trouwe fans & volgers hopen we op zaterdag 17 juni ons jubileumfeest te vieren.

Het programma van deze feestdag ziet er als volgt uit:

14.00 uur     Inloop

15.00 uur:    Start wedstrijd Wild Rovers Oud tegen Wild Rovers Jong

17.30 uur:    Start eerste liveband in de feesttent: rockmuziek van STEVE NIPPLES 

18.15 uur tot 19.00 uur: Officiële gedeelte receptie + vervolg STEVE NIPPLES

19.30 uur:   Start tweede liveband in de feesttent: LADS ‘N LASSIES, ze spelen akoestisch en meerstemmig Ierse en Schotse folk traditionals en modern folk. 

23.00 uur:   Einde feest in de tent. Gelegenheid tot nazit tot 24.00 uur in/rond het clubhuis.

Omdat we graag willen weten hoeveel personen komen en wie er komen, hebben we genodigden gevraagd om zich z.s.m. aan te melden voor het feest via een mail naar jubileum@wildrovers.nl. En natuurlijk willen we weten of ze mee willen spelen in de wedstrijd Oud Wild Rovers tegen Jong Wild Rovers!
Oud-leden die geen uitnodiging hebben ontvangen kunnen zich eveneens aanmelden via dit mailadres. Dat geldt ook voor oude ‘vrienden van Wild Rovers’ die geen lid zijn geweest maar in het verleden wél konden genieten van het rugbysfeertje, zij zijn van harte welkom.

We gaan er een mooie dag van maken!

Met ovale groet, namens jubileumcommissie DRC The Wild Rovers

Gerard Huls

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers