Jeugd speelt kruisfinales

De derde fase van de competitie van Cubs, Junioren en Cubs zit er officieel op. Onze juniorencombinatie WiWa’s is tweede geworden in de poule, zie de laatste twee wedstrijdverslagen op Facebook! Op de zaterdagen 1 en 15 april worden kruisfinales gespeeld. De Wild Duuvels spelen in Deventer wedstrijden tegen de Cubs van The Pickwick Players en clusterteam WaZa. De WiWa’s treffen in Havelte de junioren van Drenthe/Fryslân en Mokum Rugby. De Colts hebben momenteel helaas te weinig spelers om in actie te kunnen komen.
De heren spelen zondag 2 april om 14 uur in Boxtel tegen de combinatie Ducks/Oysters. De zondag na Pasen, op 16 april is er weer een thuiswedstrijd en komen The Pigs op bezoek in Doetinchem.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Bowl poule B.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers