13,14 & 15 januari

Het jubileumjaar van The Wild Rovers – op 17 juni vieren we het 40-jarig bestaan van de club – is begonnen! De jeugd had vorige week al een oliebollentraining achter de rug. Alle leden vanaf 18 jaar, trainers, jeugdbegeleiders en ouders van jeugdleden zijn vrijdag 13 januari van harte welkom bij de nieuwjaarsreceptie in ons clubhuis. Nog meer thuisactiviteiten dit weekend – op zaterdag en zondag zijn er jeugd en senioren actief op het eigen veld op Sportpark De Bezelhorst, publiek is van harte welkom!
Zaterdagochtend zijn de Turven en Benjamins van Gelre te gast in Zevenaar. De Cubs staan bovenaan in de poule en spelen om 11 uur ook in Zevenaar tegen The Dukes uit Den Bosch. De Mini’s komen om 9.30 uur naar Doetinchem. De WiWa’s spelen ook thuis, om 12 uur tegen DIOK uit Leiden. De Gelre Colts spelen om 12 uur in Uden tegen Black OctoWasps.
De heren spelen zondag 15 januari thuis tegen TSRC Tarantula uit Tilburg, de eerste wedstrijd van de tweede fase van de competitie.

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Shield poule E.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 2e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers