26&27 november

Komend weekend is er op zondag weer een wedstrijd van de senioren op het eigen veld! De jeugdspelers gaan allemaal naar uitlocaties. De Wild Rovers onder de 10 jaar zijn zaterdagochtend in Wageningen. De Mini’s spelen in Zevenaar. De Wild Duuvels Cubs hebben vijf teams in de poule en zijn dit weekend vrijgeroosterd. De WiWa’s Junioren hebben om 12 uur een ’thuiswedstrijd’ in Wageningen waar de combinatie Pink Panthers/Stichtsche op bezoek komt. De Gelre Colts spelen om 13 uur een uitwedstrijd in Delft.

De heren spelen zondag een thuiswedstrijd op de Bezelhorst tegen RC Eindhoven. Kick-off is om 14 uur, kom kijken!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Duuvels Cubs Shield poule E.
De Junioren – U16 WiWa’s Junioren Shield poule C.
De Colts – U18 Gelre Colts Shield poule B.
De Senioren 3e klasse Heren ZuidOost, 1e fase.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers