Wedstrijden mei

Het einde van het rugbyseizoen komt weer in zicht. Onze combinaties van Cubs, Junioren en Colts spelen geen finales en zijn klaar met hun competities. De jongere jeugd heeft het laatste Gelre-toernooi op zaterdagochtend 14 mei. De Turven en Benjamins van Gelre gaan dan naar Zevenaar. De Mini’s van Gelre sluiten hun seizoen die ochtend af op ons veld in Doetinchem!
De heren hebben nog drie speelronden te gaan. Op zondag 15 mei spelen ze om 13.30 uur in Bemmel. De week erna is de laatste thuiswedstrijd: om 14 uur tegen koploper Feanster, komt dat zien! De slotwedstrijd is op 29 mei Groningse Studenten uit.
Natuurlijk volgen in juni ook het Jeugdbeachrugbytoernooi van Hoek van Holland nog, en het Ameland Beach Rugby Festival, en onze eigen seizoensafsluiting, maar zo ver is het nog niet!

Competitieschema’s en uitslagen:
De Cubs – U14 Wild Pigs Cubs Shield poule C.
De Junioren – U16 Wild Purple Pigs Junioren Shield poule B.
De Colts – U18 Gelre Colts Bowl poule B.
De Senioren 3e klasse Heren Noord-Oost, 2e fase Cup.

DELEN
Rugbyclub The Wild Rovers